Design

Brug for enestående e-mails, der vil overraske dine kunder?

Vi har kendskab til hvilke farver og design, der virker bedst for din virksomhed. Et billede siger mere end tusind ord og vores professionelle fotografer og grafikere kan skabe en visuel fortælling for hvert af dine forretningsbehov. Sofistikeret, finurlig, trendy eller et naturligt look? Vi hjælper med at designe et udtryk der passer til din målgruppe og tager hensyn til faktorer som sæson, geografisk placering og specielle begivenheder.

Vi byder gerne på en kop kaffe, så du sammen med vores professionelle team kan finde ud af hvilket design, der passer din virksomhed.

Tekst

Tekstforfattere til enhver anledning

Din virksomheds behov er vores topprioritet. Derfor vil vi spørge ind til jeres virksomhed, kunder, mål og værdier inden vi starter på tekstbehandlingen. 

Vores professionelle tekstforfattere har stor erfaring med at skabe fremragende e-mailkampagner til forskellige virksomheders behov. Vi har tekstforfattere der er flydende på både engelsk og dansk, og derfor kan vi nå ud til hele jeres kundegruppe.

Evaluering

Detaljerede rapporter

Hos eBerryBox hjælper vores rådgivere med at nedbryde tal og data fra vores dybdegående realtidsopdaterede rapporter, så I får en bedre forståelse for jeres kunders ønsker og behov. Et klart billede af jeres kunders adfærd, giver mulighed for at tage velbegrundede beslutninger og dermed øge jeres kundetilfredshed, mersalg og udvide jeres kundekreds.

Vores rådgivere vil hjælpe med at afklare:

  • Jeres kunders digitale adfærd
  • Hvad der virker i jeres e-mailkampagner – og hvad kan gøres endnu bedre
  • Hvordan data kan bruges til at nå jeres mål

Rådgivning

Hos eBerryBox tror vi værdien i at være strategiske. Vi hjælper jer med at udfolde jeres digitale styrker og formidler det til jeres kunder. I processen vil vi gennemgå:

Jeres mål og værdier

Jeres nuværende markedsføringsmetoder

Jeres kundegrupper

Jeres konkurrenter

Gennem et tæt samarbejde udvikler vi en strategi, der forbedrer jeres kundetilfredshed, sparer kostbar tid og øger virksomhedens salg.

Sæt dig ned og drik en kop kaffe med os.

Ring til os!